Att resa är alldeles underbart! För det mesta vill säga.

Vår familj består av två vuxna som båda reser en del i jobbet, så delar av bloggen lär handla om affärshotell och konferensanläggningar. Men de roligast resorna är ju med familjen.

Våra två barn, 7 och 10 år gamla, tycker mycket om att resa. De vill testa nya saker hela tiden och har fått ganska bestämda åsikter om vad de tycker om.

Vi två vuxna har varit ett par i många år och har hunnit med många semesterresor innan barnen kom. Vi gillar att blanda olika typer av resor – storstadssemester med god mat, solsemester med avkoppling och skidresor med fint glid. Vi gillar även att blanda charter med reguljärresor, beroende på vad som vi tycker passar bäst. Sedan vi blev en barnfamilj så reser vi ibland iväg på egen hand, oftast över en weekend.

Det vi prioriterar på våra resor är god mat, bra boende (antingen personligt eller lite lyxigt), vacker design och service med ett leende.

Under årens lopp har vi besökt ca 20 länder så vi kan nog säga att vi är ganska resvana. När vi letar resmål hamnar vi ofta på bloggar där någon beskrivit hotellet eller resmålet på ett personligt sätt. Det har hjälpt oss att hitta härliga platser och undvika bottennapp. Så nu hoppas vi kunna addera till den underbara skatt av restips som finns på internet med personliga kommentarer om platser vi besökt.

Trevlig resa!

Familjen Paulcén